Jättesuperlänge sedan jag skrev nåt här i bloggen men det har sina skäl...två små underbara, fantastiska, efterlängtade men tidskrävande trollungar. Jag hinner typ ingenting nu för tiden, förutom att ta hand om barn då, och då är ändå sambon ledig och hemma med mig några veckor här på sommaren.

Vår lilla tjej har hunnit fylla hela 2 år och lillgossen är 3,5 månader i dag. Nu har vi kommit in i lite rutiner och allt flyter på bra tycker jag. Gossen är jättemysig och har precis i dagarna lärt sig greppa saker. Igår vände han sig för första gången från mage till rygg och det dröjer nog inte länge förrän han vänder sig från rygg till mage heller. Han är otroligt stor och stark den här killen, ser ut som en liten bodybuilder =)

Det han tycker är roligast är att kolla på sig själv å mamma i spegeln och pruttpussar på magen =)

*Amningspaus........*

Våran tös har haft en lite jobbig vår och sommar...inte så roligt att bli storasyster tyckte hon till en början...nu börjar det lätta och hon börjar uppskatta sin bror och visa honom kärlek med pussar å kramar. Mycket tänder som ska ut också till råga på allt så humöret är inte alltid på topp. Hon är otroligt duktig att prata och kan redan räkna till 14.

Hon är för tillfället inne i en väldigt pappig period, vilket är helt naturligt eftersom hon spenderar mest tid med honom nu när jag sitter mycket fast vid gossen som ska ammas ofta, ibland varje timme. Men det är jättejobbigt och ledsamt för mig när hon är pappig så klart, har gråtit några gånger. Men i takt med att amningen glesas ut så ska det väl bli bättre hoppas jag. Vi ska försöka få till lite egentid varje dag, bara jag och hon.

Nu betala lite räkningar...hej så länge